Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Další studená fronta, od severozápadu začne pršet, na horách vydatně sněžit

Na Islandu je tepleji než u nás, na Kypru je až 30°C

U nás se v těchto dnech pohybují teploty kolem 12°C. Za teplem bychom se mohli vydat buď na vzdálenější sever či jihovýchod Evropy. Na Islandu se totiž v těchto dnech pohybují teploty kolem 14°C a k tomu převládá velká oblačnost s občasným deštěm. Pokud budete hledat ještě vyšší teploty, musíte se vydat na jih Španělska nebo na jihovýchod Evropy - do Turecka. Zde se odpolední teploty pohybují kolem 30°C. Na Kypru má dokonce moře 27°C.

Předpověď počasí pro letoviska

Na Kypru bude většinou jasno až polojasno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat kolem 29°C až 34°C. Moře má teplotu 26°C až 28°C.

U Černého moře bude většinou jasno až polojasno, při zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat kolem 21°C až 26°C. Moře má teplotu 19°C až 21°C.

Na Jadranu bude zpočátku oblačno až polojasno, na většině území přeháňky, místy bouřky, ojediněle intenzivní. V dalších dnech postupně jasno až polojasno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat kolem 16°C až 21°C. Moře má teplotu kolem 22°C.

Ve Španělsku bude většinou jasno až polojasno, při zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky nebo bouřky. Od soboty bude většinou polojasno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat kolem 20°C až 25°C, na jihozápadě 25°C až 30°C, postupně kolem 23°C až 28°C. Moře má teplotu kolem 23°C.