Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Slunečno, maxima až u 20 °C

In-počasí má nový web!

Dnes jsme spustili novou verzi webu In-počasí. Připravili jsme pro vás mnoho novinek. Každá sekce webu prošla mírnými nebo většími úpravami.

Změna adresy
Změnili jsme URL adresu. Dříve jste náš web našli na doméně www.in-pocasi.eu. Od dnešního dne jsme na české doméně www.in-pocasi.cz. Stará doména je samozřejmě přesměrovávána.

Počasí pro každé město ČR
Chcete vědět, jak se bude vyvíjet počasí přímo ve vašem městě? Na úvodní straně na mapě vyberte kliknutím příslušný kraj. Následně si najděte vaše město a klikněte na něj. Zobrazí se vám podrobná předpověď počasí přímo pro vaše město.


Podrobná předpověď pro Klatovy

Předpovědní model
Nově si můžete prohlédnout i výstupy z numerických modelů. Díky nim zjistíte, jak se bude nad ČR v průběhu následujících tří dnů vyvíjet např. srážková činnost. Výstupy jsou na stránce předpověď počasí, kde si vyberte buď teplotu nebo srážky.


Předpověď srážek

Počasí na web
Potřebujete data o počasí na váš web? Rozšířili jsme sekci Počasí na web.

Meteorologické stanice
Na našich stránkách si můžete prohlédnout nejaktuálnější údaje z více než 70 meteorologických stanic v Česku. Profesionální stanice ČHMÚ naleznete v sekci Aktuální počasí, dalších více než 40 stanic je v sekci Vaše meteostanice. Připravujeme přidání dalších stanic.

I nadále nám můžete na stránce Počasí u vás psát, jaké počasí je právě ve vašem městě. Nově můžete nahrát i fotografii. Na stránkách nechybí ani radarové a satelitní snímky, pravidelné zpravodajství, diskuse atd.

Ještě chystáme změnu designu zimní verze webu (snih.in-pocasi.cz) a blogů. Web samozřejmě budeme i nadále rozšiřovat a vylepšovat.

Doufáme, že se Vám bude nový web líbit. Jakékoliv připomínky nám můžete napsat do diskuse, na e-mail (viz. patička webu) nebo na Facebook. Děkujeme.